Med a škorica

Škorica je korenie získané z vnútornej kôry stromov rodu škoricovník (zahŕňa vyše 100 druhov). Škoricovník má svoj pôvod v Ázii, kde sa používal ako korenie i liečivo. Teraz ho nájdeme na plantážach v celom tropickom a subtropickom pásme juhovýchodnej Ázie, najmä v Indonézii, ale aj na Seychelských ostrovoch a Madagaskare či na americkom kontinente (napr. Brazília).

Včelí peľ

Peľ je samčou pohlavnou bunkou rastliny. Je potravou včelích potomkov a obsahuje približne 40 percent proteínov. Je považovaný za jednu z najvýživnejších potravín, ktoré nám príroda poskytuje. Navyše obsahuje takmer všetky živiny potrebné pre ľudský organizmus.

Med a raw kakao

Pamätáte si z detstva na vôňu teplého „kakavka“? A pamätáte si, keď ste si ako dieťa vytláčali z plastového macíka sladký medík rovno do úst? Teraz si tieto chvíle môžete kedykoľvek pripomenúť vďaka nášmu spojeniu zmesi vypastovaného krémového medu z prvých jarných kvetov a ekvádorského raw kakaa.